کودکان باید از ۳ تا ۴ سالگی مسواک زدن را شروع کنند.
اگر مسواک به طور معمول سه بار در روز استفاده شود، باید هر شش ماه یک بار آن را تعویض کرد.
دو بار مسواک زدن در صبح و عصر نیز ممکن است کافی باشد. به طور کلی، مسواک زدن خوب مهمتر از تعداد دفعات مسواک زدن است.
استفاده از آنتی بیوتیک یک روش درمانی است و این درمان باید با تصمیم پزشک انجام شود، بدون مشورت نباید از آن استفاده کرد.
درمان های دندانپزشکی در دهان پس از بی حسی کاملاً بدون درد انجام می شود.
جرمگیری و بروساژ زمانی که با روش های صحیح انجام شود، هیچ ضرری وجود ندارد.
به هیچ وجه. اگر علت درد پوسیدگی باشد باید سعی شود با درمان عصب کشی یا پرکردن ، دندان را نجات پیدا کند.
کنترل دندانپزشکی کودکان از سن ۳-۴ سالگی ضروری است.
هر دندان شکسته ای را نباید کشید، می توانیم دندان را با روش های مختلف درمانی مانند روکش نجات دهیم.
زیبایی یک مفهوم بسیار جامع است، لمینت را می توان مطابق با انتظارات شما و بدون نیاز به تراش دندان انجام داد.
اگر علت حساسیت پوسیدگی باشد، پرکردن دندان انجام می شود و در صورت وجود تارتار، جرمگیری برای جلوگیری از پریودنتیت ضروری است.
توصیه متخصصان این است که پروتزها در تمام طول روز در دهان نمانند تا به بافت لثه استراحت دهند،.
اگر پوسیدگی به پالپ دندان رسیده باشد، فقط پر کردن آن کافی نیست، باید اعصاب ریشه برداشته شود و این کانال ها را پر کرد.
اگر دندان کاملا روییده باشد و پوسیدگی نداشته باشد نیازی به کشیدن آن نیست.
اگر به اندازه کافی مسواک زده نشود، ممکن است دندان پر شده دوباره بپوسد، اما نباید فراموش کرد که هر پرکردگی طول عمری دارد.
قطعاً نیاز به کنترل پزشک دارید. زیرا این حساسیت ممکن است نشان دهنده عفونت باشد.
روش های سفید کردن دندان که تحت نظر پزشک انجام می شود دائمی است. آنهایی که از بیرون گرفته میشوند، روشهای سفید کردن موقت دندان هستند که به مرور زمان برمیگردند.
توصیه می شود قبل از بارداری به دندانپزشک مراجعه کنید. انجام درمان های دندانپزشکی در سه ماه اول و سه ماه آخر بارداری توصیه نمی شود. در صورت لزوم درمان های اورژانسی در دوران بارداری انجام می شود.
پریود مشخصی ندارد. زیرا هدف تمیز نگه داشتن دندان ها و بافت های دهان در فاصله بین معاینات دندانپزشکی است. در عوض، معاینه پزشک هر ۶ ماه توصیه مناسب تری خواهد بود.
این برای یک پزشک اخلاقی نخواهد بود که با هر برندی از خمیر دندان درگیر شود. مهم این نیست که با چه خمیری تمیز می کنید، بلکه این است که تا چه حد از روش های تمیز کردن مکانیکی استفاده می کنید. اگر پزشک برندی را به شما توصیه نکند، چیزی از دست نخواهید داد. هر خمیر شناخته شده ای این کار را انجام خواهد داد.
برای تمیز نگه داشتن دندان نیازی به روش دیگری جز روش های کلاسیک مسواک زدن و نخ دندان کشیدن نیست. استفاده نادرست از مواد ساینده مانند جوش شیرین یا نمک می تواند باعث خراشیدگی دندان یا تحلیل لثه شود. اگر بتوان مسواک زدن با خمیر دندان مناسب را به عادت تبدیل کرد، دیگر نیازی به این روش های غیرعلمی نخواهد بود.
در واقع این موضوع جامعه پزشکان را به دو قسمت تقسیم کرده است. ما به عنوان کلینیک دندانپزشکی قبول داریم که سفید کردن دندان ها در صورتی موفقیت آمیز خواهد بود که تمامی تکنیک های مناسب، تجهیزات مناسب و راهنمایی مناسب و معیارهای انتخاب مناسب به طور همزمان ترکیب شوند. با این حال، انتظارات بیمار نباید از محدوده واقعیت فراتر رود. انتظارات اتوپیایی را نمی توان برآورده کرد و در چنین شرایطی نارضایتی در سفید کردن دندان رخ می دهد.
اولین و مهمترین علامت بیماری های لثه خونریزی لثه است. بیماری های لثه خود را با رنگ بد و بوی بد دهان در لثه ها نشان می دهد. رنگ لثه سالم صورتی کم رنگ است. محکم به دندان و استخوان میچسبد و ظاهری شبیه پوست پرتقال دارد. علت اصلی بیماری لثه پلاک باکتریایی است که محکم به دندان چسبیده است. شما می توانید با خراشیدن دندان با ناخن متوجه پلاک شوید. اگر پلاک باکتریایی برداشته نشود، رسوب می کند که تارتار نامیده می شود.
مصرف زیاد چای و قهوه باعث ایجاد لکه های قهوه ای مایل به زرد روی دندان ها می شود. در صورت امکان باید مصرف چای و قهوه را کاهش داد و دندان ها را حداقل ۲ دقیقه و دو بار در روز مسواک زد.
وقتی غذاهای شیرین بیش از حد مصرف می شود، نمی توان دندان را به اندازه کافی تمیز کرد. پلاک باکتریایی که از باکتری های موجود در دهان تشکیل شده است، از باقی مانده مواد غذایی در دهان اسید تولید می کند. این اسیدها بافت دندان را حل می کنند و باعث خراب شدن مینای دندان و در نهایت پوسیدگی دندان می شوند.
۱- تغییر رنگ داخلی: ضربه، درمان نامناسب ریشه، پرکردن آمالگام، التهاب دندان های شیری در دوران کودکی، رنگ آمیزی تتراسایکلین، تغییر رنگ ناشی از مصرف زیاد فلوراید
۲- لکه شدن ناشی از عوامل خارجی: تغییر رنگ در بیماران با بهداشت نامناسب دهان، تغییر رنگ سیگار، لکه های زرد قهوه ای در افرادی که به مدت طولانی از دهان شویه “کلرهگزیدین” استفاده می کنند، لکه هایی که با افزایش سن ظاهر می شوند.
بوی بد دهان ناشی از گازی به نام گوگرد فرار است که محصول باکتری های مرده در دهان است. عفونت در دهان، یک بیماری پیشرفته لثه یا فقط باکتری، باعث ایجاد بوی بد دهان می شود. سایر مشکلات سیستمیک که باعث ایجاد بو می شوند عبارتند از: لوزه، التهاب ریه، سینوزیت، دیابت ، بیماری های گوارشی، نارسایی کلیه ، اختلالات کبدی و متابولیسم. اول از همه باید علت بوی بد دهان را تشخیص داد و بر اساس آن درمان کرد.
برای جلوگیری از این امر ابتدا باید دندان ها را با یک برس خشک و سپس با خمیر دندان تمیز کرد. مسواک قبل از استفاده نباید مرطوب شود. شما باید از طریق بینی نفس عمیق بکشید و دندان های خود را در فواصل زمانی کوتاه مسواک بزنید. باید از برس های کوچکتر استفاده شود. با گذشت زمان، حالت تهوع کاهش می یابد.
هدف اصلی دکتر محسن بیاتی ساخت محیطی است که مراجعان بدون نگرانی خاصی به انجام خدمات درمانی خود بپردازند.
شنبه تا پنجشنبه : 11 – ۲۰
جمعه : تعطیل
شهرقدس، میدان قدس، ابتدای خیابان امام خمینی، ساختمان رویال، طبقه 3، واحد 5
طراحی و اجرا آژانس تبلیغاتی نگاه | تمامی حقوق کپی رایت برای دکتر محسن بیاتی محفوظ است